A Front Runner Space

Our client wanted the Gramophone team to recreate an existing finished section of their basement, as well as some unfinished areas, into a multifunctional open floor plan design. Challenges included several lally columns as well as varying ceiling heights, but with teamwork and communication, we made this project a streamlined, clean, contemporary success. The art in the space was selected by none other than the client and his family members to give the space a personal touch!

  • A sliding painting neatly hides video game consoles and controllers when out of use
  • Custom theater features a Stewart multi-masking cinema screen, Sony 4K projector, and GoldenEar Surround System
  • Crestron lighting, accent lighting, AV, screen, and music can all be controlled from Crestron remotes and iPads
  • Crestron Airmedia helps to display presentations and also use the entertainment area as a relaxing place to work