Old & New

This project entailed updating a finished basement and boys' playroom that was underutilized and contained many design obstacles from lolly columns to mechanical equipment. The client wanted the space to blend with the eclectic old style of the rest of her home, and also wanted to incorporate a couple of existing custom millwork pieces. With three boys, all with varying interests from art to toy collections, the client needed this space to cater to their hobbies. Ultimately the clients received exactly what they wanted- a multifunctional space that all could enjoy that can only be defined as breathtaking.

  • Custom brick arch detail incorporates an old, eclectic element of the space to both define two areas and mask existing bulkheads
  • Gallery wall and custom storage bench make great incorporations of boys' hobbies
  • 4-Zone Savant Control System for the main television zone, two audio-only zones and a fourth zone with a television and speakers